Снимка: Булфото, архив20-годишният Борислав, който наръга баща си във врачанското село

...
Снимка: Булфото, архив20-годишният Борислав, който наръга баща си във врачанското село
Коментари Харесай

Извънредна новина за Борислав, опитал да убие баща си в Пудрия

Снимка: Булфото, списък

20-годишният Борислав, който наръга татко си във врачанското село Пудрия, е бил изместен от арест във Враца в Центъра за психологично здраве, оповестява BulNews.bg.
``
реклама

До мярката се стигнало поради несъответстващото положение на младия мъж и поради опцията невъзможността рецесията, в която е изпаднал, да бъде овладяна.

Припомняме, че през вчерашния ден към 6.14 часа 20-годишният врачанин Борислав Ангелов се скарал с 42-годишния си татко Емил Ангелов. В яда си младият мъж сграбчил кухненски нож и наръгал баща си в гърдите.  

На мястото незабавно дошъл екип на органите на реда и кола за спешна помощ. Раненият мъж незабавно е закаран в Спешния център на врачанската болница, само че медиците решили, че положението му е тежко и е превозен в столичната болница " Пирогов " с заплаха за живота, където му е направена животоспасяваща интервенция.

В родното си село Пудрия Борислав е прочут като нападателен юноша, който постоянно злоупотребявал с опиатите. Преди няколко месеца след композиция от дрога и алкохол младият мъж скочил от 4-я етаж на блока, в който живее във Враца, само че оживял по знамение с тежки фрактури на крайниците.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР